Beeldrijmers

Beeldrijmers maakt het verschil in het online presenteren van uw auto’s door middel van digitale beeldbewerking. Door het toevoegen van uw logo of custom achtergrond is uw voorraad straks niet alleen meer een foto, maar een herkenning voor uw (toekomstige) klanten.

KENMERKEND

Afbeeldingen van auto’s zijn voor velen op het internet maar gewoon foto’s. Het is daarom van groot belang om uw bedrijf anders te positioneren dan de concurrentie. Door zichtbare kenmerken toe te voegen aan uw beeldmaterialen zullen potentiële klanten hier een oog voor krijgen en zich dit herinneren.

PROFESSIONALISEREN

Door middel van digitaal bewerkt beeldmateriaal zult u online professioneler overkomen op de klant. Uw advertenties zullen er strakker en vertrouwelijker uit komen te zien, hierdoor zult u meer leads genereren.

KWALITEIT

Het vrijstaand maken en het plaatsen van de achtergrond gebeurt bij Beeldrijmers met de hand. Zo garanderen wij voor elke occasion de hoogst haalbare beeldkwaliteit. De ervaring van onze klanten leert dat er gemiddeld 20% tot 30% méér geklikt wordt op deze bewerkte foto’s dan op gewone, onbewerkte foto’s.

Menu